Την αποχώρησή του από την εθνική Πολωνίας, σε ηλικία 37 ετών, προκειμένου να αφοσιωθεί στην καριέρα του στην Μπόρνμουθ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Άρτουρ Μπόρουτς, ο οποίος είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές (64) στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε δημόσια επιστολή του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Premier League, ο πολύπειρος γκολκίπερ αναφέρεται στην απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα τονίζοντας μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα και την πήρα απίστευτα σοβαρά. Όμως, ύστερα από πολλή σκέψη και μελέτη, αισθάνομαι ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή, προκειμένου να αφοσιωθώ πλήρως τόσο στην οικογένειά μου όσο και στην καριέρα μου στην Μπόρνμουθ.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Άνταμ Ναβάλκα και όλους όσοι συνδέονται με την εθνική Πολωνίας για όλη τη φανταστική υποστήριξη που έχω λάβει από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου, το 2004. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι και πάντα θα κοιτάζω πίσω με μεγάλη υπερηφάνεια το ότι εκπροσώπησα τη χώρα μου τόσες πολλές φορές.

»Αγάπησα κάθε λεπτό του χρόνου που αγωνίστηκα στην εθνική ομάδα και αισθάνομαι υπερήφανος, ταπεινός και μεγάλη τιμή που τελειώνω τη διεθνή καριέρα μου ως ο τερματοφύλακας της Πολωνίας με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές όλων των εποχών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης