Μία ημέρα μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό στο εκτός έδρας παιχνίδι της Πόρτο με την Μπελενένσες ο Νανού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ως γνωστόν στο 88ο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα στο «Jamor» ο δεξιός μπακ των «δράκων», έπεσε πολύ άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από σφοδρή σύγκρουση με τον Κρίτιτσκιουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα του «γύρισε» η γλώσσα, με τους ποδοσφαιριστές να φωνάζουν εσπευσμένα τους γιατρούς να μπουν στο γήπεδο και να σώσουν τη ζωή του άτυχου αμυντικού της Πόρτο.

Η παρέμβαση των γιατρών ήταν καίρια και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, κατάφεραν να ανοίξουν το στόμα του 26χρονου αμυντικού από τη Γουϊνέα-Μπισάου, «επαναφέροντάς» τον.

Άπαντες ήταν σοκαρισμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό του Νανού και μάλιστα παίκτες έβαλαν τα κλάματα, όπως ο Πέπε, αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας του αμυντικού των φιλοξενούμενων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει τον παίκτη της Πόρτο, ο οποίος μετά από λίγο ανέκτησε τις αισθήσεις του, παρέλαβε ασθενοφόρο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ο Νάνου υπέστη διάσειση και τραυματισμό στον νωτιαίο μυελό και θα μείνει για εβδομάδες εκτός δράσης.

Πάντως αυτό είναι το λιγότερο καθώς μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε και λίγο τυχερός.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης