Η Μπράγκα και η Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στην πρώτη μεταξύ τους ημιτελική αναμέτρηση για το πορτογαλικό Κύπελλο.

Το εν λόγω ματς ήταν επεισοδιακό και χαρακτηρίστηκε από πολλές αμφιλεγόμενες φάσεις, έναν τραυματισμό, που φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός, για τον κεντρικό αμυντικό της Μπράγκα Νταβίντ Κάρμο (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο), δύο κόκκινες (Ντίας και Ουρίμπε για την Πόρτο), 8 κίτρινες κάρτες και την ισοφάριση (της Μπράγκα) να φτάνει στο 12′ των καθυστερήσεων (Φρανσέρτζιο). Το σκορ είχε ανοίξει (9′) ο Ταρέμι για την Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του αγώνα, εκνευρισμένος ο Πορτογάλος πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, έγραψε στα social media: «Προσοχή 127 χρόνια δεν είναι 127 ημέρες! Κοστίζει πολύ για όλους όσους πέρασαν εδώ και για όσους υποφέρουν καθημερινά για να αναδείξουν το όνομα αυτού του συλλόγου σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πολλή ιστορία και θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε ιστορία. Θα είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Για μένα είναι και θα είναι πάντα υπερηφάνεια να φοράω αυτή τη φανέλα». Ο επαναληπτικός έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης