Πυροβολισμοί σε αγώνα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 18:27
Πυροβολισμοί σε αγώνα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας!

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε αγώνας ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία, όπου μάλιστα οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για να σταματήσουν τη σύρραξη, που είχσε δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στο Μοντίζο, μια μικρή πόλη στην περιφέρεια της Σετούμπαλ και συγκεκριμένα στο ματς της τοπικής ομάδας Ολίμπικο Ντο Μοντίζο με τη δεύτερη ομάδα της Βιτόρια Σετούμπαλ.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0), ωστόσο λίγο αργότερα τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ένα μέλος του προπονητικού τιμ των φιλοξενούμενων ζήτησε εξηγήσεις από έναν ποδοσφαιριστή της Μοντίζο.

Ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, ενώ στο γήπεδο εισέβαλαν και οπαδοί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Τότε οι αστυνομικοί που ήταν στο γήπεδο αποφάσισαν να βγάλουν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα και να πυροβολήσουν εννέα φορές στον αέρα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ένας αστυνομικός απειλεί με το όπλο του ένα άτομο που συμμετείχε στα επεισόδια.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021, 18:41