Την δική του εξήγηση για την αντίδραση του Λιονέλ Μέσι, όταν έγινε αλλαγή στο κυριακάτικο ματς με την Λιόν, αλλά και την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο έδωσε σήμερα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Δεν με εξέπληξε που η εικόνα στην αλλαγή έκανε τον γύρο του κόσμου. Καταλαβαίνω. Το δέχομαι. Δεν εκπλήσσομαι. Όπως εξήγησα, με τις πληροφορίες που είχαμε, πιστεύαμε ότι αυτή ήταν η σωστή λύση. Όλοι οι μεγάλοι πρωταθλητές θέλουν να είναι στο γήπεδο. Καταλαβαίνουμε» είπε ο Αργεντινός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, μιλώντας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου με αφορμή το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μετς για την 7η αγωνιστική της Ligue 1, στο οποίο οι Παριζιάνοι θα επιδιώξουν να πετύχουν το «7 στα 7».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ένα πρόγραμμα μεταξύ των διεθνών “διαλειμμάτων” για τις εθνικές ομάδες (Μετς, Μονπελιέ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεν). Το πιο σημαντικό είναι το ματς που έρχεται. Η προτεραιότητα είναι η ευημερία του κάθε παίκτη και της ομάδας. Η προτεραιότητα είναι πάντα η νίκη στο επόμενο παιχνίδι» πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης