Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με 2-0 χθες στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και δεν θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή χρονιά σε τελικό Champions League. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μίλησε για την ατυχία που είχε η ομάδα του και στους δύο ημιτελικούς με τους «πολίτες», ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία:

«Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πετύχεις. Είμαι περήφανος αλλά και απογοητευμένος. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πιο ουσιαστική από εμάς. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε με τα σουτ που θέλαμε. Αλλά θέλεις και λίγο τύχη σε αυτό το επίπεδο. Και στους δύο αγώνες ήμασταν άτυχοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ, ο τρόπος με τον οποίο κυριαρχήσαμε και στα δύο παιχνίδια μάς δίνει ελπίδα για το μέλλον» τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε για τη διαιτησία:

«Πρέπει να πιστέψουμε αυτό που λένε οι παίκτες. Αν ο διαιτητής είπε κάτι, ίσως να πρέπει να γίνει κάποια έρευνα, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Δεν μπορεί να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, δεν ήμαστε στον τελικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο διαιτητής μπορεί να βρίζει τους παίκτες. Πρέπει να διερευνηθεί και, αν ο διαιτητής έβριζε τους παίκτες μου, τότε πρέπει να τιμωρηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης