Θετική ήταν η ανταπόκριση του προέδρου της ιταλικής λίγκας, Πάολο Νταλ Πίνο, στην έκκληση που έκανε το πρωί ο υπουργός Αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, να «πέσουν οι τόνοι» της αντιπαράθεσης, αναφορικά με την επανέναρξη ή μη του Καμπιονάτο.

Ο επικεφαλής της Serie A τόνισε ότι από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής υπάρχει πάντα διάθεση για συνεργασία και διάλογο και υπογράμμισε πως, αν και επιθυμία όλων των ομάδων είναι η επιστροφή στη δράση, θα γίνει σεβαστή οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκτιμώ τα λόγια του υπουργού σήμερα το πρωί. Υπήρξε και θα συνεχίσει να υπάρχει από την πλευρά της Serie A εποικοδομητικός διάλογος, με τη βεβαιότητα ότι στόχος δικός μας και του Υπουργείου είναι το κοινό συμφέρον, με την ευρύτερη έννοια. Είναι μία τραγική στιγμή για τη χώρα μας και ολόκληρο τον κόσμο και θα βγούμε από αυτήν μόνο ενωμένοι και συμπαγείς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νταλ Πίνο και συνέχισε:

«Όπως όλοι οι Ιταλοί, θέλουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μας και τη ζωή μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Είναι φυσιολογικό η Serie A να θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, το αντίθετο θα ήταν αφύσικο. Αν αυτό είναι δυνατόν, με σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα, έχει καλώς. Αλλιώς, θα υπακούσουμε στις κυβερνητικές αποφάσεις, όπως κάνουμε πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης