Ο Μέτσα Μπαζντάρεβιτς εργαζόταν μέχρι πριν από τέσσερις μήνες στην Παρί, ομάδα που συμμετέχει στην Β’ κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Σήμερα, ο 59χρονος τεχνικός, βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί, στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Βόσνιος προπονητής, που παλαιότερα συνεργάσθηκε με επιτυχία στη Σοσό, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, μίλησε στην εφημερίδα «l’Est Républicain», αναφερόμενος στις σχετικές δράσεις που συμμετέχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο Μπαζντάρεβιτς είπε πως θα στείλει στη Βοσνία ορισμένες φανέλες από την καριέρα του, προκειμένου να δημοπρατηθούν, ενώ παράλληλα κατασκευάζει προστατευτικές μάσκες, για όσους τις έχουν ανάγκη.

«Όπου ζω, υπάρχουν μόνοι άνθρωποι, οι οποίοι ανησυχούν επειδή δεν βρίσκουν μάσκες. Μια κυρία μου είπε ότι δεν τόλμησε να βγει έξω λόγω έλλειψης μάσκας. Επειδή δεν ήξερα πού θα μπορούσε να βρει, της είπα: θα το φροντίσω εγώ.

Έτσι άρχισα να φτιάχνω μερικές μάσκες. Στη συνέχεια και με τη βοήθεια ενός γείτονα, κάναμε δέκα, πιο εξελιγμένες, για τους φίλους και τους γνωστούς στη γειτονιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης