Ο Μλάντεν Πέτριτς έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ και, όπως αποκάλυψε, ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Ελβετία, με τη Ζυρίχη και τη Γιουνγκ Μπόις να ερίζουν για την υπογραφή του.

Ο Κροάτης φορ μίλησε στην ιστοσελίδα glas-slavonije.hr και ανέφερε: «Το πιο πιθανό είναι στην Ελβετία, αν και μπορεί να συμβεί κάποιο απρόοπτο. Πολλές ομάδες με διεκδικούν, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις και θα αποφασίσω. Σε αυτό το σημείο, προτιμώ να μετεγγραφώ σε μια ομάδα όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής, αυτός είναι ο κύριος στόχος μου. Αυτό μετράει αυτήν τη στιγμή όσον αφορά στο ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που προσέγγισε τον Πέτριτς, όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους «Χάμερς». Επίσης, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η σύζυγος του 32χρονου είναι Ελληνίδα και ονομάζεται Δέσποινα, ενώ στο «τριφύλλι» βρίσκονται ήδη δύο Κροάτες, οι Πράνιτς και Σίλντενφελντ.

Το συμβόλαιο του Πέτριτς με τη Γουέστ Χαμ είχε έναν ειδικό ρόλο που προέβλεπε ότι αν ο Κροάτης δεν αγωνιστεί σε 5 εμφανίσεις στην ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ, τότε μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης