Η τρίτη συνεχής ισοπαλία της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα καταγράφηκε στη διάρκεια της «Monday Night», την 22η αγωνιστική. Οι Βεστφαλοί έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Νυρεμβέργης, με αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο της Μπουντεσλίγκα.

Ο συγκεκριμένος αγώνας βρέθηκε στο επίκεντρο μιας περίεργης διαμαρτυρίας, εκ μέρους των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας. Όπως ανέφερε το Sky News, η μορφή του καλανταριού που δημιουργήθηκε και θέλει την εκάστοτε Δευτέρα ως τελευταία ημέρα κάθε αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα δεν αρέσει καθόλου στους Γερμανούς ποδοσφαιρόφιλους. Γι΄ αυτόν το λόγο, με την ευκαιρία ενός κόρνερ για την Μπορούσια που πήγε να εκτελέσει ο Σάντσο, ο ταλαντούχος 19χρονος Άγγλος «βομβαρδίστηκε» με μαύρες μπάλες τένις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια πρωτότυπη έκφραση απογοήτευσης για τα παιχνίδια που διεξάγονται την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, αλλαγή η οποία ουδέποτε αφομοιώθηκε από τους παραδοσιακούς Γερμανούς φιλάθλους. Η αντίδραση, πάντως, είχε αποτέλεσμα, αφού ήταν αυτή η συλλογική διαμαρτυρία που ώθησε την Ομοσπονδία να επανεξετάσει τη θέση της. «Η DFL μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η απόφαση να εγκαταλείψει τα παιχνίδια της Δευτέρας έχει ήδη ληφθεί, όταν θα επαναδιαπραγματευθούν τα επόμενα τηλεοπτικά δικαιώματα», δήλωσαν οι επικεφαλής του γερμανικού ποδοσφαίρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης