Η Λιντς τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία με πρόστιμο 230 χιλιάδων ευρώ για κατασκοπεία! Η αγγλική ομάδα, που φιλοδοξεί να κερδίσει τον προβιβασμό της στην premier league, τιμωρήθηκε γιατί ο Αργεντινός τεχνικός της, Μαρσέλο Μπιέλσα, έστειλε άνθρωπο του να κατασκοπεύσει προπόνηση της Ντέρμπι Κάουντι, δέκα ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Championsip, πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

«Η τιμωρία αυτή υπογραμμίζει την πρόθεση μας ώστε ενέργειες σαν και αυτή να μη γίνονται αποδεκτές, σε περίπτωση που κάποιος σύλλογος προσπαθήσει να επιδείξει ίδια κακή συμπεριφορά στο μέλλον», δήλωσε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Σον Χάρβεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μπιέλσα όχι μόνο παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή το γεγονός, αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει κατασκοπεύσει όλους τους αντιπάλους της Λιντς τη φετινή σεζόν! Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας, επιτρέπεται η παρακολούθηση των αντιπάλων ομάδων, μόνο, όμως, 72 ώρες πριν την αναμέτρηση τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης