Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του (16:00 ώρα Ελλάδας) ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, προπονήθηκε για πρώτη φορά με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο 40χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, που άφησε τη Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια καριέρας, για να ενταχθεί στους πρωταθλητές Γαλλίας, ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ένα βίντεο μικρής διάρκειας από τις πρώτες του εμπειρίες στις εγκαταστάσεις του Camp des Loges.

Υπενθυμίζεται, πως την περασμένη Παρασκευή, ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της ιστορίας, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασία με την Παρί, ενώ στη σχετική συμφωνία υπάρχει προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

«Νιώθω τεράστια ευτυχία που ανήκω στο δυναμικό της Παρί Σεν Ζερμέν», επισήμανε στην ιστοσελίδα των «πρωτευουσιάνων» ο πολύπειρος τερματοφύλακας και συνέχισε: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου, αφήνω την πατρίδα μου και μόνο ένα τόσο φιλόδοξο πρότζεκτ θα μπορούσε να με κάνει να πάρω αυτή την απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπουφόν, ολοκλήρωσε την παρουσία του στη «Γηραιά Κυρία» με 655 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης