«Λοιπόν απέδειξα ότι δεν είμαι ξεπερασμένος, όπως φάνηκε με τις ήττες στην Ελλάδα. Μου φαίνεται ότι η κατάσταση δεν έγινε καλύτερη μετά την αποχώρησή μου».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική αθλητική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport μιλώντας για το… θαύμα της Λέστερ, η οποία υπό τις οδηγίες του φιγουράρει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 13 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν φτάσουμε στους 40 βαθμούς, τότε θα δούμε. Έχω καθήκον να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος» επισήμανε ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στη μονομαχία της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Γκάαλ.

«Μεγάλη πρόκληση. Η Μάντσεστερ είναι ένας γίγαντας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ο Φαν Γκάαλ από τους κορυφαίους προπονητές,» επισήμανε ο Ριανιέρι.

Όταν ήταν στον πάγκο της Βαλένθια, αντιμετώπισε τον Λουίς Φαν Γκάαλ τρεις φόρες το 1999 από τις 18 εώς 27 Φεβρουαρίου και τον κέρδισε και τις τρεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θυμάμαι πολύ καλά. Το πρώτο στις 18 Φεβρουαρίου έληξε 2-3 στην Βαρκελώνη για το ισπανικό Κύπελλο, το δεύτερο στις 24 με 4-3 στο Mestalla και στις 27 του ίδιου μήνα 2-4 στο Camp Nou για την La Liga. Στο τέλος της σεζόν κατακτήσαμε το Κύπελλο. Είχα μια μεγάλη ομάδα. Κλαούντιο Λόπεθ, Μεντιέτα, Καρμπόνι, Ιλιε» ανέφερε.

Τώρα έχει τον Βάρντι, που έχει σκοράρει για δέκα στην σειρά ματς της Premier League, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Φαν Νιστελρόι από τα χρόνια του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είναι το σύμβολο της ομάδας,» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής .

«Εγώ μου φαίνεται ότι ζω ξανά τις στιγμές στην Κάλιαρι, στην Φιορεντίνα και στη Βαλένθια. Δουλεύουμε πάνω σε ένα έργο. Ο σύλλογος μου ζήτησε να τεθούν τα θεμέλια για το μέλλον» υπογράμμισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης