Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας για την τεράστια επιτυχία της Πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ και τόνισε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που απολύθηκε από την ΕΠΟ και πως θα μείνει στις «αλεπούδες» και την επόμενη χρονιά.

«Δεν έχω αλλάξει, είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που καθόταν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Αν το έχει ξεχάσει κανείς. Είμαι 64 ετών και παλεύω για μεγάλο διάστημα, πάντα όμως με θετική διάθεση από την πλευρά μου. Πάντα πίστευα πως θα κέρδιζα ένα πρωτάθλημα κάποια στιγμή στην καριέρα μου. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος με εκείνον που απολύθηκε από την Ελλάδα, ίσως κάποιοι μάλιστα εκεί να ξέχασαν τη διαδρομή μου» είπε αρχικά και συνέχισε για το πώς έζησε το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις αμέσως. Η Τότεναμ κέρδιζε στο ημίχρονο και μας άγχωσε. Όταν σκόραρε ο Κέιχιλ, άρχισα να σκέφτομαι πως κάτι μπορεί να γίνει τώρα. Πανηγύρισα το γκολ του Αζάρ. Η μόνη αφιέρωση που μπορώ να κάνω είναι προς όλους. Πάντα λέω προσπάθησε, προσπάθησε σκληρά και πίστεψε στον εαυτό σου».

Για το μέλλον του, είπε: «Θα παραμείνω στη Λέστερ. Αυτή είναι μία χρονιά που δεν μπορεί να επαναληφθεί. Την επόμενη στόχος μας είναι η πρώτη δεκάδα».

Τέλος για το αν μπορεί μία «Λέστερ» να κάνει την έκπληξη και στην Ιταλία, δήλωσε: «Θα πρέπει να μοιράσουν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά με διαφορετικό τρόπο για να συμβεί κάτι τέτοιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες της Λέστερ πανηγυρίζουν «διαλύοντας» το σπίτι του Βάρντι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης