Μία ημέρα μετά την απόλυσή του από τη Λέστερ ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στο πέρασμά του από τις «αλεπούδες», με τις οποίες, ως γνωστόν, έκανε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα πέρυσι, οδηγώντας τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Πέθανε το όνειρό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου, λόγω της κακής πορείας της ομάδας στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά η επιστολή Ρανιέρι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χθες το όνειρό μου πέθανε. Μετά την περσινή ευφορία και την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, το μόνο που ονειρευόμουν ήταν να μείνω για πάντα στη Λέστερ. Την ομάδα που αγαπώ.

Δυστυχώς δεν ήταν γραφτό να γίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου που δεν έπαψαν ποτέ να με υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λέστερ.

Κυρίως πρέπει να ευχαριστήσω την Λέστερ σαν κλαμπ. Η περιπέτεια ήταν απίστευτη και θα την κουβαλάω για πάντα μέσα μου. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους και τα μίντια που μας ακολουθούσαν συνέχεια κι έζησαν από κοντά την πιο σπουδαία ιστορία στο ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστώ, φυσικά, όλους τους ανθρώπους στη Λέστερ. Παίκτες, σταφ, υπαλλήλους, όλους όσους ήταν εκεί και συμμετείχαν στο κατόρθωμά μας.

Μα, πάνω από όλα τους οπαδούς μας. Με βάλατε στην καρδιά σας από την πρώτη μέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ κι εγώ! Κανείς δεν μπορεί να πάρει πίσω αυτά που καταφέραμε μαζί και ελπίζω πως όταν θα το σκέφτεστε, θα χαμογελάτε κάθε φορά, όπως θα κάνω κι εγώ. Ήταν μία φοβερή περίοδος χαράς που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ήταν τιμή και χαρά μου που υπήρξα πρωταθλητής μαζί με όλους εσάς».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης