Η Στεάουα Βουκουρεστίου άρχισε εκ νέου τις ομαδικές προπονήσεις, παραβιάζοντας την απαγόρευση των υπαίθριων συγκεντρώσεων που ισχύει στη Ρουμανία, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, έδειξε ότι οι παίκτες προπονούνταν σε ομάδες των τριών τη Δευτέρα στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, με τον προπονητή Μπογκντάν Βίντιλα και τους βοηθούς του να επιβλέπουν το πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατόπιν αιτήματος των παικτών μας, η FCSB διέθεσε σε αυτούς τα γήπεδα στο αθλητικό κέντρο της για να προετοιμαστούν σε ομάδες τριών, ως εναλλακτική λύση για τις προπονητικές συνεδρίες με βίντεο», δήλωσε ο σύλλογος της Ρουμανίας.

«Οι παίκτες, υπό την επίβλεψη του Μπογκντάν Βίντιλα και των συναδέλφων του από το τεχνικό προσωπικό, προπονήθηκαν σε πέντε χώρους και διατήρησαν την ασφαλή απόσταση μεταξύ τους».

Ωστόσο, ο υπουργός Αθλητισμού Ιονούτ Στρόε δήλωσε ότι η Στεάουα ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόστιμα λόγω παραβίασης δύο προεδρικών διατάξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν θέλουν να το κάνουν (προπόνηση), τους συνιστώ να ζητήσουν την έγκριση και τη συγκατάθεση των κρατικών θεσμών», δήλωσε ο Στρόε, προσθέτοντας: «Το νομικό πλαίσιο περιορίζει την ομαδική προπόνηση».

Το ρουμανικό ποδόσφαιρο έχει τεθεί σε αναστολή για ενάμισι μήνα λόγω του κορωνοϊού, ενώ η εγχώρια ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FRF) δήλωσε ότι ελπίζει πως το πρωτάθλημα θα μπορούσε να ξεκινήσει εκ νέου τον Ιούνιο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης