Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, συνεχίζει να τρελαίνει -εκτός από εμάς- όλο το ΝΒΑ με τα κατορθώματά του στα παρκέ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη.

Ο Έλληνας αστέρας των Μπακς κατάφερε με φόλοου, μετά από άστοχο σουτ του Μπρόγκντον, και παρά το γεγονός ότι ο Τέιτουμ τον είχε… αγκαζέ, να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, βοηθώντας την να ισοφαρίσει τη σειρά με τους Μπόστον Σέλτικς στα πλέι οφ του ΝΒΑ σε 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα τα «ελάφια», με αυτό το παλικαρίσιο καλάθι από τον Έλληνα αστέρα, υπερασπίστηκαν με 104-102 την έδρα τους, απέναντι στους μαχητικότατους Κέλτες, κι έτσι η σειρά επιστρέφει στη Βοστώνη (5ο παιχνίδι ξημερώματα Τετάρτης).

Οι Σέλτικς κατάφεραν με μπροστάρη έναν εκπληκτικό Τέιτουμ να επιστρέψουν από το -20 (65-45 στα μέσα της 3ης περιόδου) και να διεκδικήσουν με αξιώσεις το πολύτιμο «διπλό».

Το τρίποντο του Μπρόγκντον στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε το Μιλγουόκι και πάλι μπροστά στο σκορ (102-100), αλλά ο Χόρφορντ από τη γραμμή των ελευθέρων βολών ισοφάρισε σε 102-102.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπρόγκντον προσπάθησε να καθαρίσει την αναμέτρηση, αλλά αστόχησε, με τον «Greek Freak» να… απεγκλωβίζεται από την «αγκαλιά» του Τέιτουμ και στα 5.1΄΄ για τη λήξη να γράφει το 104-102, το οποίο ήταν και τελικό σκορ, καθώς ο Μόρις προσπάθησε στην εκπνοή για την παράταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Ο Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 40 λεπτά με απολογισμό 27 πόντους (12/18 δίποντα και 3/6 βολές), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και μόλις 2 λάθη, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κρις Μίντλετον (23π.) και Τζαμπάρι Πάρκερ (16π.).

Κορυφαίος των Σέλτικς ο Τζέιλεν Μπράουν με 34 πόντους (ρεκόρ καριέρας) ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσε άλλους 21.

Τα στατιστικά των Μπακς:

Tα στατιστικά των Σέλτικς:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης