Η Πορτογαλία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα με 4-2 από τη Γερμανία, να βρει και πάλι τον καλό της εαυτο και να διεκδικήσει στο αυριανό (23/6, 22:00) ματς με την πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, το εισιτήριο για τη φάση των «16» του EURO 2020.

«Αναλύσαμε το ματς με τη Γερμανία και καταλήξαμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα: η Πορτογαλία που ξέρουμε δεν ήταν παρούσα στο προηγούμενο παιχνίδι», επισήμανε ο εκλέκτορας των Ιβήρων, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν μπορούν να κάνουν υπολογισμούς για την πρόκριση, σε σχέση και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ΣΤ΄ ομίλου, ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουγγαρία.

«Δεν εξαρτιόμαστε παρά μόνο από τον εαυτό μας και άρα πρέπει να κάνουμε καλά τη δουλειά μας», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών, όχι όμως λόγω απόδοσης στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά λόγω της ανάγκης να αντιμετωπιστεί η κόπωση των ποδοσφαιριστών.

«Χάνουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί», δήλωσε από την πλευρά του ο Πέπε. «Πρέπει να δείξουμε τη θέληση που είχε η Γερμανία για να μας νικήσει, ώστε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Έχουμε τις δυνατότητες να νικήσουμε στο αυριανό ματς και μία τεράστια επιθυμία να δείξουμε τι αξίζουμε», πρόσθεσε ο πολύπειρος αμυντικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης