Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, εξέφρασε παράπονα για τη στάση των συλλόγων απέναντι στους διεθνείς παίκτες, λόγω του επιβαρυμένου αγωνιστικού προγράμματος.

«Οι παίκτες είναι υπό τρομερή πίεση από τις ομάδες τους. Αυτό συμβαίνει στο παρασκήνιο και πρέπει να το γνωρίζουν όλοι. Καταλαβαίνω τις υποχρεώσεις των ομάδων, αλλά να ασκείται τέτοια πίεση είναι κακό για την Εθνική ομάδα» τόνισε σχετικά ο Άγγλος εκλέκτορας και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι παίκτες, λόγω των συνεχών αγώνων, είναι ήδη κατάκοποι. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται και από τις ομάδες τους. Κανείς δεν θέλει να τραυματιστεί κανένας παίκτης, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι για το αγγλικό ποδόσφαιρο η Εθνική ομάδα».

Τα «τρία λιοντάρια» θα παίξουν σήμερα κόντρα στην Ισλανδία, στο Γουέμπλεϊ, χωρίς τον μέσο της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, και τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, λόγω τραυματισμών. Ο Χέντερσον αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της εκτός έδρας ήττας στις Βρυξέλλες από το Βέλγιο με 2-0, την περασμένη Κυριακή, λόγω τραβήγματος στη γάμπα, ενώ ο Στέρλινγκ ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.

Η Αγγλία βρίσκεται στην 3η θέση του 2ου ομίλου της League A, έχοντας με 7 βαθμούς σε 5 αγώνες, κι έχει χάσει πλέον κάθε πιθανότητα πρόκρισής της στο τελικό τουρνουά του Nations League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης