Η Bundesliga και η δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος διακόπηκαν τουλάχιστον μέχρι τις 2 Απριλίου, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ είναι πιθανό η αγωνιστική παύση να διαρκέσει περισσότερο, όπως υποστήριξε σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής των δύο κατηγοριών της χώρας, Κρίστιαν Σέιφερτ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν έγιναν αγώνες, καθώς διακόπηκαν εξαιτίας της πανδημίας του ιού, με τον κορυφαίο παράγοντα της DFL να παραδέχεται ότι όποια απόφαση για το μέλλον θα παρθεί στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να επισημάνω ότι δεν περιμένουμε πως θα αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα στις 3 Απριλίου», είπε ο Σέιφερτ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η πιο δύσκολη περίοδος της επαγγελματικής μας ζωής».

«Υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις, σε σχέση με τις απαντήσεις. Πρέπει να μάθουμε, να καταλάβουμε, ότι αυτά που ίσχυαν πρόσφατα κι έμοιαζαν φυσιολογικά αυτή τη στιγμή συμβαίνει εντελώς το αντίθετο και δεν γνωρίζουμε τι θα φέρει το αύριο» επισήμανε ο Σέιφερτ.

Η DFL είναι υπεύθυνη αρχή της διοργάνωσης της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή φωτογραφίας: ARNE DEDERT/AFP/Getty Images

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης