Ενθαρρυντικά είναι τα τελευταία νέα που έρχονται από τη Σερβία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή (14/7).

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε την Πέμπτη ο Ερυθρός Αστέρας, οι γιατροί ξύπνησαν από το τεχνητό κώμα τον Σέρβο Σέντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα οι νέες εξετάσεις που έκανε σήμερα (18/7) ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού στο κεφάλι και τους πνεύμονες, έδειξαν ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές.

Yπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Σέρβος άσος υπεβλήθη σε εγχείρηση.

H σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό πως η κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παραμένει περίπλοκη.

O Όγκνιεν παραμένει σε τεχνητό κώμα αλλά τα πνευμόνια τους δουλεύουν ανεξάρτητα και ο παίκτης μπορεί πλέον και αναπνέει όλο και περισσότερο.

Έπειτα από απόφαση του ιατρικού τιμ, ο Κούζμιτς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο σαγόνι, ώστε να λυθούν συγκεκριμένα προβλήματα που αφορούν την αναπνοή του. Λόγω της περιπλοκότητας της συγκεκριμένης ενέργειας, ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα θα παραμείνει σε τεχνητό κώμα μέχρι την ολοκλήρωση της επέμβασης την Τετάρτη (17/7).

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους και τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την κατάσταση της υγείας και την ανάρρωση του Όγκνιεν Κούζμιτς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης