Την πλήρη ρήξη του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς επιβεβαίωσε ο Μλάντεν Κρστάιτς, ανακοινώνοντας τον αποκλεισμό από την εθνική Σερβίας του μέσου της Κρίσταλ Πάλας.

«Ο Λούκα δεν είναι πλέον έτοιμος να παίξει για τη Σερβία, γιατί δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε και να αφήσουμε πίσω μας κάποια ζητήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σερβία είναι μεγαλύτερη και από τον Μιλοβόγεβιτς και από μένα και προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή ατμόσφαιρα για όσα μας περιμένουν», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκλέκτορας των «πλάβι».

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε ασκήσει δημόσια κριτική στον ομοσπονδιακό προπονητή, μετά τον αποκλεισμό της Σερβίας στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ της Ρωσίας. Αφορμή ήταν η αντικατάστασή του λίγο πριν το τέλος του αγώνα με την Ελβετία, με το σκορ ισόπαλο 1-1.

Ο Κρστάιτς επέλεξε να αποσύρει τον Μιλιβόγεβιτς και να βάλει έναν μεσοεπιθετικό (τον Νεμάνια Ράντονιτς), όμως οι Ελβετοί σκόραραν στις καθυστερήσεις και πήραν τη νίκη με 2-1, αποτέλεσμα που κόστισε στους «πλάβι» τον αποκλεισμό από τη φάση των «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε, ο έμπειρος μέσος έμεινε εκτός επιλογών του Κρστάιτς για τα ματς του Nations League και δεν κλήθηκε ούτε για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2020, με αντίπαλο την Πορτογαλία (25/3).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης