Την άποψή του ότι η ομάδα του έπαιξε πραγματικά πολύ καλά και στερήθηκε στην τελική φάση εξέφρασε ο προπονητής της Μπέτις Κίκε Σετιέν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Ναι πράγματι παίξαμε πολύ καλά. Κυριαρχήσαμε και είχαμε κατοχή και καλά σουτ. Φυσικά και ο Ολυμπιακός μας προκάλεσε προβλήματα. Φεύγουμε με μία πίκρα καθώς θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Έχουμε πρόβλημα στην τελική φάση. Υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα έρθει το γκολ και όταν θα έρθει θα μπορέσουμε και να πάρουμε και τις νίκες».

Για την κατοχή της μπάλας: «Δεν ελέγχουμε πάντα όλες τις διαστάσεις του αγώνα. Όπως η Βαλένθια έτσι και ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός με 19 πρωταθλήματα και εμπειρία στο Champions League. Παίξαμε πολύ πιο καλά και είχαμε κυριαρχία αλλά μας έλλειψε η τελική και το γκολ. Ίσως είχαμε και άγχος με την φάση του Λεόν. Νιώθουμε περήφανοι για αυτό που δείξαμε σήμερα ως Μπέτις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα θετικά του ματς: «Πράγματι. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έναν βαθύ πάγκο. Είναι πολύ καλό να ξέρεις πως έχεις μία τόσο καλή ομάδα και τέτοιον πάγκο. Με αυτό το ρόστερ μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι θα ανταπεξέλθουμε στις τρεις διοργανώσεις».

Για το βαθμό και εάν η Μπέτις έγινε φαβορί για πρόκριση: «Παίξαμε πραγματικά πολύ καλά. Πιο καλά από τον Ολυμπιακό. Όμως δεν αλλάζω την γνώμη μου. Η πρόκριση παραμένει δύσκολος στόχος. Η Μίλαν πήρε δύσκολα και τον βαθμό. Και εμείς και ο Ολυμπιακός είχαμε φάσεις και ενώ αρχίσαμε την διοργάνωση αυτή χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία. Κρατάω και τα συγχαρητήρια από τον Μαρτίνς που ήρθε μετά το τέλος του αγώνα και μου είπε ‘συγχαρητήρια για την μεγάλη ομάδα που έχεις».

Για τις πιο καλές φάσεις του Ολυμπιακού και ότι έπαιζε με δέκα παίκτες για σημαντικό διάστημα: «Πιθανότατα οι πιο επικίνδυνες φάσεις να ήταν του Ολυμπιακού με δύο σπουδαίες επεμβάσεις του κίπερ μας. Εμείς είχαμε την πρωτοβουλία και βγάλαμε φάσεις. Σε διάφορες φάσεις μας έλλειψε απλά μία πιο καλή πάσα ή πιο μεγάλη ακρίβεια για το γκολ. Κρατάω την εικόνα αλλά εάν το πάρουμε με την στενή έννοια μπορεί και να είναι έτσι όπως το λέτε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης