Πριν προλάβει καλά-καλά να ενταχθεί στη Σεβίλλη, ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι στάθηκε άτυχος, αφού υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό και εκτιμάται ότι θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής στην Μπαρτσελόνα, μεταγράφηκε στις 11 Ιανουαρίου στην ομάδα της Ανδαλουσίας και έκανε το ντεμπούτο του δύο ημέρες αργότερα, μπαίνοντας σαν αλλαγή στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Εν συνεχεία έπαιξε 90 λεπτά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο, την περασμένη Τετάρτη (16/1) κι άλλα 15 λεπτά στην ήττα του Σαββάτου (19/1) από τη Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει μακριά από τα δύο παιχνίδια με την πρώην ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα, στα προημιτελικά του κυπέλλου, αλλά και από κάποια κρίσιμα ματς της La Liga.

Εκτός του Μουνίρ, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ζορίς Νιανιόν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τη σημερινή προπόνηση και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αυριανό (23/1) αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης