Συγκλονίζει ο Ριμπερί για το σημάδι στο πρόσωπό του: «Υπέφερα μικρός, όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 15:24
Συγκλονίζει ο Ριμπερί για το σημάδι στο πρόσωπό του: «Υπέφερα μικρός, όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε»

Μία συνέντευξη-κατάθεση ψυχής παραχώρησε στο «Canal+ Sport» ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε στην παιδική του ηλικία, λόγω του σημαδιού που έχει στο πρόσωπό του.

Ο πολύπειρος Γάλλος μέσος, που πλέον συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα, μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου, φέρει τη συγκεκριμένη ουλή από την ηλικία των δύο ετών, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου του είχαν γίνει περισσότερα από 100 ράμματα.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, παραδέχτηκε ότι πέρασε δύσκολα, λόγω της αντιμετώπισης του κόσμου, ωστόσο δήλωσε πως όλο αυτό τον έκανε πιο δυνατό.

«Μου έδωσε χαρακτήρα και δύναμη. Όταν είσαι παιδί και έχεις ένα σημάδι σαν αυτό, δεν περνάς καλά. Ο τρόπος που σε κοιτάζει ο κόσμος, τα σχόλια κάνουν… Η οικογένειά μου υπέφερε», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Με κοιτούσαν κάποιοι και έλεγαν "Δες τι έχει στο πρόσωπό του, δες το κεφάλι του. Τι είναι αυτό το σημάδι; Είναι τόσο άσχημο". Όπου κι αν πήγαινα, ο κόσμος με κοιτούσε. Όχι επειδή ήμουν καλός άνθρωπος ή επειδή το όνομά μου είναι Φρανκ, ούτε επειδή ήμουν καλός ποδοσφαιριστής, αλλά λόγω της ουλής. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν γονείς άλλων παιδιών, ήταν οδυνηρό. Ποτέ δεν πήγα σε μια γωνία να κλάψω, παρότι υπέφερα».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, 15:33