Μετά από 17 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων υποβλήθηκε σε δύο κύκλους χημειοθεραπείας για καρκίνο στο πάγκρεας, ο Τζιανλούκα Βιάλι, είχε ευχάριστες δηλώσεις να κάνει.

«Οι εξετάσεις που έκανα ήταν καθαρές, χωρίς σημάδια. Είμαι ευτυχισμένος, αν και το λέω χαμηλόφωνα. Νίκησα, αλλά φοβάμαι να το φωνάξω ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνωρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, βγάζω ξανά τρίχες, δεν χρειάζεται να ζωγραφίζω με το μολύβι τα φρύδια μου,» επισήμανε ο 55χρονος Λομβαρδός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική «Reppublica».

Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός των Κρεμονέζε, Σαμπντόρια, Γιουβέντους και Τσέλσι έστειλε μηνύματα… δύναμης, ενώ σε σχέση με το ποδόσφαιρο και την πανδημία του κορονοϊού που αφαίρεσε kai αφαιρεί ακόμη χιλιάδες ζωές στην πατρίδα του, την Ιταλία, τόνισε: «Πρώτα η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο».

Ο Τζιανλούκα Βιάλι εξήγησε σχετικά με τη μάχη του απέναντι στον καρκίνο: «Τον Δεκέμβριο ολοκλήρωσα 17 μήνες χημειοθεραπείας, σε δύο κύκλους. Ο πρώτος διήρκεσε οκτώ μήνες και ο δεύτερος εννέα. Ήταν σκληρό, ακόμη και για εμένα που είμαι δυνατός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εξετάσεις που έκανα ήταν καθαρές, χωρίς σημάδια. Είμαι ευτυχισμένος, αν και το λέω χαμηλόφωνα. Νίκησα, αλλά φοβάμαι να το φωνάξω ακόμη. Αναγνωρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, βγάζω ξανά τρίχες, δεν χρειάζεται να ζωγραφίζω με το μολύβι τα φρύδια μου.

Θέλω αυτή η διάσημη φράση “το μόνο που μετρά είναι η υγεία” να γίνει το κεντρικό νόημα της ζωή μας. Θα ήθελα να μην “κοπεί” πλέον καμία δαπάνη για τη δημόσια υγεία. Θα ήθελα η ασφάλειά μας να γίνει προτεραιότητά μας».

Ως άνθρωπος του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ο Τζιανλούκα Βιάλι, θέλησε να τοποθετηθεί και σχετικά με την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού: «Θα πρέπει να ξεχάσουμε τα συμφέροντά μας και να βάλουμε στην άκρη τους εγωισμούς μας.

Καταλαβαίνω τους προέδρους των ομάδων της Serie A που θέλουν να παίξουν, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μια κρίση που δεν έχει δει ο κόσμος παρόμοια τελευταία. Δεν πρέπει να υπάρξει βιασύνη. Κάποιος θα χάσει από όλη αυτή την ιστορία. Αλλά πρέπει να παίξουμε όταν πουν οι ειδικοί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Πρώτα η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης