Τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται στις ΗΠΑ και μερικές ομάδες του ΝΒΑ κλείνουν τις εγκαταστάσεις τους λόγω αυτού του γεγονότος.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, πάντως παραμένει «αρκετά σίγουρος» για το σχέδιο της λίγκας να ξαναρχίσει με ασφάλεια το πρωτάθλημα, ωστόσο παραδέχεται ότι ενδεχόμενη εξάπλωση του ιού στην κοινότητα του ΝΒΑ θα μπορούσε να οδηγήσει το πρωτάθλημα σε οριστική διακοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σίλβερ, όταν ρωτήθηκε από το «TIME 100 Talks» αν υπάρχει η πιθανότητα να μην ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο Ορλάντο, όπως είχε προγραμματιστεί, λόγω της αύξησης των περιπτώσεων του κορωνοϊού ή εάν το πλάνο θα συνεχιστεί κανονικά, είπε:

«Ο κορωνοϊός μάς έμαθε ότι είναι απρόβλεπτος, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον. Εμείς σε συνεργασία με την Ένωση των παικτών εξετάζουμε με προσοχή την κατάσταση σε καθημερινή βάση και είμαστε έτοιμοι αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές.

»Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι τα κρούσματα αυξάνονται, τότε ίσως χρειαστεί να διακόψουμε. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι στο Ορλάντο θα είμαστε πιο ασφαλείς. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης