Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρίσκεται για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια στον τελικό του Champions League, κάτι που δεν εκπλήσσει τον προπονητή της Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Le Red» ότι οι «ροχιμπλάνκος» γράφουν ιστορία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα δεδομένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Νομίζω πως τα όσα έχουμε καταφέρει θα γραφτούν στην ιστορία, καθώς δείχνουμε στον κόσμο πως ο καθένας μπορεί να πετύχει τα πάντα. Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Μπάγερν είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όμως θα πρέπει να προσέχουν, γιατί είμαστε πλέον και εμείς εδώ» είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο στόχος δεν είναι να φθάσεις στον τελικό, αλλά να τον κερδίσεις. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά. Αν σκεφτόμαστε από τώρα το παιχνίδι που θα γίνει στις 28 Μαΐου, δεν πρόκειται να έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Οι πιθανότητες νομίζω είναι μοιρασμένες, καθώς οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά» πρόσθεσε, δείχνοντας έτσι τις «άγριες» διαθέσεις του.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα Ισπανίας, ο «Τσόλο» υποστήριξε:

«Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα απ’ όλα τη δική μας δουλειά και να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που μας έχουν απομείνει. Γι’ αυτό ακριβώς προετοιμαζόμαστε και αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Δεν θα είναι εύκολο. Αυτή τη χρονιά παλεύουμε μέχρι τέλους μαζί με τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ για τον τίτλο και στο Champions League φθάσαμε μέχρι τον τελικό. Οπότε για εμάς είναι σαν να αγωνιζόμαστε όλη τη σεζόν σε δύο διαφορετικά Champions League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης