Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Κύπρο, καθώς εκδόθηκαν εντάλματα από την Γενική Εισαγγελία, στο πλαίσιο των ερευνών, μετά τις καταγγελίες Παναγή για στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της μεγαλονήσου.

Το πρώτο ένταλμα εκτελέστηκε και αφορά τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών, Μιχάλη Αργυρού ενώ το δεύτερο ένταλμα αφορούσε τον Μιχάλη Σπύρου, ο οποίος διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ, από το 2010 μέχρι το 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση η Αστυνομία προέβη σήμερα σε συλλήψεις δύο προσώπων ηλικίας 56 και 60 χρόνων.

Η ανακριτική ομάδα αφού ενημέρωσε τον Αρχηγό Αστυνομίας για την πορεία των εξετάσεων στη συνέχεια έγινε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Αρχηγός και οι επικεφαλής των ανακρίσεων του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση.

Στη σύσκεψη αξιολογήθηκε το μαρτυρικό υλικό και δόθηκαν οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης δύο προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα.

Με πληροφορίες από το 24h.com.cy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης