Τόκιο 2020: Σκάνδαλο κατά την υποδοχή της Εθνικής μπάσκετ γυναικών του Βελγίου!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 16:53
Τόκιο 2020: Σκάνδαλο κατά την υποδοχή της Εθνικής μπάσκετ γυναικών του Βελγίου!

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο Βέλγιο το τελευταίο 24ωρο από τα λόγια ενός παρουσιαστή στο Sporza για τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ Γυναικών της χώρας.

Η αποστολή του Βελγίου επέστρεφε από το Τόκιο και τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν κατά την αναμονή για την άφιξής της, ακούστηκαν διάφορα πράγματα στην τηλεόραση για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των αθλητριών.

Ο εν λόγω παρουσιαστής, ο οποίος δεν είχε καταλάβει ότι είχε αφήσει το μικρόφωνό του ανοικτό, άρχισε να λέει σε ζωντανή μετάδοση: «Υπάρχει μόνο μία αθλήτρια straight στην ομάδα. Η Μπίλι Μάσεϊ είναι σαν βουνό» και συνέχισε: «την έχεις δει καλά; Είναι κολοσσιαία». Έπειτα αναφέρθηκε στις Μέστανγκ, Κιμ και Χάνε, λέγοντας πως: «η μία είναι λεσβία, η άλλη όχι», ενώ είπε: «είναι ένας άνδρας» για την Μάρτζορι Καρπρό.

Φυσικά τα λόγια αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα, με την Χάνε Μέστανγκ να γράφει στο Twitter: «Είναι ωραία να επιστρέφεις έτσι στη χώρα σου. Δείχνει ασέβεια, είναι οδυνηρό και υποτιμητικό… Νομίζω πως απλά θέλω να κάνω εμετό».

Πηγή: sdna.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Αυγούστου 2021, 18:52