Την επιστροφή του στα γήπεδα φέρεται να σκέφτεται ο Αντρέα Πίρλο. Ο 39χρονος σταρ, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ιταλικό ποδόσφαιρο, τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα γήπεδα.

Εντούτοις, σύμφωνα με το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο «FOX», εξετάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για μόνο ένα παιχνίδι με τη φανέλα της Αβολάντε, για το πρωτάθλημα Αυστραλίας.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος σύλλογος του έχει προτείνει να πληρώνεται ξεχωριστά για κάθε παιχνίδι και πλέον οι ιθύνοντές του αναμένουν την απάντηση του πολύπειρου άσου.
Ο Πίρλο άρχισε την καριέρα του στην Μπρέσια, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στις Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Νέας Υόρκης το 2015.
Βοήθησε την Εθνική Ιταλίας να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2006, ενώ πέτυχε πολλές επίσης μεγάλες διακρίσεις στην 22χρονη καριέρα του.
Ήταν μέλος της Μίλαν που πανηγύρισε δύο τίτλους στη Serie A, δύο Champions League και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων μεταξύ του 2003 και 2011, ενώ στη συνέχεια ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα της Γιουβέντους, η οποία κατέκτησε τέσσερις διαδοχικούς τίτλους μεταξύ του 2012 και του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης