Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κρίστιαν Γκέντνερ, καθώς ο πατέρας του αρχηγού της Στουτγκάρδης, Χέρμπερτ, άφησε την τελευταία πνοή του στο γήπεδο, αμέσως μετά τη χθεσινή (15/12) νίκη 2-1 των «κόκκινων» επί της Χέρτα Βερολίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χέρμπερτ Γκέντνερ κατέρρευσε στις εξέδρες του γηπέδου και, μολονότι βρισκόταν ασθενοφόρο στη «Mercedes-Benz Arena» και οι γιατροί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος μετράει πέντε συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ δημιούργησε στο 76΄ το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκόμεζ.

«Ο σύλλογος θρηνεί την απώλεια του Χέρμπερτ Γκέντνερ. Οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι αποκλειστικά με την οικογένεια Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Στουτγκάρδη.

Από την πλευρά της, η Χέρτα Βερολίνου «ανέβασε» το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι από τη Χέρτα θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους στον Κρίστιαν Γκέντνερ και την οικογένειά του ύστερα από τα σημερινά θλιβερά νέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης