Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές της Σουηδίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ένας άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση σε σχέση με τον θάνατο φιλάθλου της Τζουργκάρτντεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την περασμένη Κυριακή.

«Ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία αργά το βράδυ της Δευτέρας και παρέμεινε υπό κράτηση μετά την ανάκριση» δήλωσε η εισαγγελέας Ελεονόρα Γιόχανσον και συμπλήρωσε: «Οι υποψίες είναι ανθρωποκτονία, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ύποπτος περιγράφεται ως ένας 28χρονος άνδρας από το Χέλσινγκμποργκ. Η Γιόχανσον είπε ότι ο άνδρας έχει κάνει «κάποιες ομολογίες», αλλά αρνήθηκε να δώσει άλλες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι αυτή τη στιγμή είναι μόνο ύποπτος στην έρευνα που έχει αρχίσει για τη φονική επίθεση.

Αυτή έλαβε χώρα την Κυριακή, όταν ένας 43χρονος υποστηρικτής της φιλοξενούμενης Τζουργκάρντεν χτυπήθηκε στο κεφάλι ενώ κατευθυνόταν στο γήπεδο της Χέλσινγκμποργκ. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπαδός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια αγώνα,
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014, 18:43

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης