Ο υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντζο Σπανταφόρα, μιλώντας στη Rai 1 και την εκπομπή Porta a Porta, παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν δυσκολίες» ακόμα και σχετικά με τη λειτουργία της serie A, τονίζοντας παράλληλα ότι αθλητισμός και τα γυμναστήρια θα είναι δύσκολο να ανοίξουν πριν το 2021.

«Λυπάμαι που ξεκινάω με αρνητικά νέα, αλλά δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υγείας για να προβλέψουμε πότε θα ανοίξουν και πάλι οι δραστηριότητες. Αυτές οι συνθήκες δεν υπάρχουν σήμερα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για επέκταση της καραντίνας, για να βοηθήσουμε ολόκληρο τον τομέα της Υγείας» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το σύστημα χρωμάτων παραμένει και ισχύει και για τον αθλητισμό. Στις κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση ορισμένων δραστηριοτήτων και θα είναι δύσκολο να ανοίξει ξανά πριν από το 2021.

»Ακόμα κι αν σε δύο εβδομάδες τα δεδομένα θα είναι καλύτερα, θα αντιμετωπίσουμε δύσκολους μήνες και θα πρέπει να κάνουμε θυσίες, δεν θα είναι όπως το καλοκαίρι. Ακόμα και η Serie A είναι σε δύσκολη θέση» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης