Στο δυναμικό της Χέρτα Βερολίνου ανήκει από σήμερα ο ταλαντούχος Γερμανός διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, Σινάν Κουρτ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 19χρονος στην ομάδα της πρωτεύουσας έχει ισχύ έως το 2019. Θεωρείται ως ένας από τους πιο χαρισματικούς παίκτες της γενιάς του στη Γερμανία, ωστόσο, δεν κατάφερε να δείξει την αξία του στη Μπάγερν. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Χέρτα, αφού πρώτα έλαβε ειδική άδεια πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2014 ο Κουρτ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας στην πρωταθλήτρια, Μπάγερν, από τη Γκλάντμπαχ έναντι του ποσού του 1.5 εκ. ευρώ. Δεν έπεισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τις ικανότητές του κι έπαιξε μόλις σε ένα ματς στη Bundesliga, ενώ το περισσότερο διάστημα των 18 μηνών που βρέθηκε στο ρόστερ των Βαυαρών το πέρασε με τους αναπληρωματικούς.

«Η Χέρτα είναι μία πολύ καλή ομάδα και πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν», τόνισε ο Κουρτ στην ιστοσελίδα των Βερολινέζων και πρόσθεσε: «Αναζητούσα απεγνωσμένα ένα νέο προσανατολισμό και μία νέα πρόκληση.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης