Η Αντάλιασπορ απασφάλισε μεταγραφική «βόμβα» την Τετάρτη, ανακοίνωνοντας ότι έχει κλείσει τον Σάμουελ Ετό.

Ο σύλλογος που επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, ανακοίνωσε «κατ’ αρχήν συμφωνία» με τον Καμερουνέζο, αναφέροντας ότι το βράδυ αναμένεται στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η Αττάλεια αποτελεί ακόμα έναν σταθμό -ίσως τον τελευταίο- στην καριέρα του 34χρονου Ετό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εξαργύρωσε κυριολεκτικά τη φήμη του. Από τη Μπαρτσελόνα (2004-2009), στην Ιντερ (2009-2011) στη συνέχεια στη Ρωσία και την Ανζι Μαχάτσκαλα (2011-2013) και από εκεί για μια σεζόν στην Τσέλσι (2013-2014) και την Σαμπντόρια (2014-2015).

«Όλη την εμπειρία που έχει συγκεντρώσει, θα τη μεταλαμπαδεύσει στους συμπαίκτες του» εκτίμησε ο προπονητής της Ανταλιασπόρ, Γιουσούφ Σιμσέκ. Μεγάλες στιγμές ζει η ομάδα της παραθαλάσσιας τουρκικής πόλης, καθώς στο τελευταίο πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατέκτησε την πέμπτη θέση, όμως πήρε την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Ο Ετό αποτελεί την πρώτη μεγάλη μεταγραφή της, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες είχε ακουστεί ακόμα και το όνομα του Ροναλντίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης