Την υπογραφή του σε επέκταση του συμβολαίου του με την Έβερτον, πενταετούς διάρκειας, έβαλε ο Άντονι Γκόρντον την Τρίτη (1/9).

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είχε 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Έβερτον την περασμένη σεζόν, εκ των οποίων στις τέσσερις ξεκίνησε βασικός. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα σε ηλικία 16 ετών και συγκεκριμένα στο Europa League απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, τον Δεκέμβριο του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 61χρονος Ιταλός τεχνικός της ομάδας του Λίβερπουλ, Κάρλο Αντσελότι, πιστεύει στις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή και ζήτησε την πολυετή παραμονή του από τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κένραϊτ.

Ο Άντονι Γκόρντον δήλωσε αμέσως μετά την επισημοποίηση της παραμονής του για πέντε ακόμη χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ»: «To συμβόλαιο δείχνει την πίστη του συλλόγου σε εμένα και πόσο εμπιστοσύνη μου έχουν. Αυτό θα “βγει” στις εμφανίσεις μου εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Έβερτον φαίνεται πως βρίσκεται σε άνοδο. Γινόμαστε ένα σιγά-σιγά οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι φίλαθλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης