Αρκετές είναι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι η τελευταία που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον διεθνή επιθετικό.

«Η Σπόρτινγκ αναζητά ένα πολύ δυνατό όνομα για την επίθεσή της και κοιτάζει προς διάφορες κατεθύνσεις. Ο Μήτρογλου ανταγωνίζεται με τον Ρίκι Φαν Βόλφσβινκελ της Νόριτς. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη», σημείωσε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «O Jogo».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας, που έχει στον πάγκο τους τον Ζόρζε Ζέσους, εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού που ανήκει στη Φούλαμ έως το 2018.

Μάλιστα αναλύοντας τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, τονίζεται ότι η Φούλαμ τον έντυσε με την φανέλα του τον Ιανουάριο του 2014, αφού χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της 15 εκατ. ευρώ, ενώ στον Ολυμπαικό την πρόσφατη σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός, εκείνος εισέπραξε 2 εκατ. ευρώ.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο νυν προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχε εκφραστεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, από τις μέρες που καθόταν στον πάγκο της Μπενφίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «O Jogo» επισημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα προτάσεις από Ρωσία, Κίνα, και Σαουδική Αραβία, ενώ υπάρχουν και εκείνες για δανεισμό από Μπεσίκτας και Θέλτα. Βεβαίως ιταλικά δημοσιεύματα, προσθέτουν στην σχετικά λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται, εκείνα των, Ουντινέζε, Σαμπντόρια, Κιέβο και Σασουόλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης