Ο Κέβιν Φίλιπς, που σε λίγες ημέρες θα γίνει 40 ετών υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κρίσταλ Πάλας. Ο πολύπειρος επιθετικός αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2013 στους «αετούς» με τη μορφή του δανεισμού από την Μπλάκπουλ και, με το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε στον τελικό των πλέι οφ ανόδου από την Τσάμπιονσιπ με αντίπαλο τη Γουότφορντ (1-0), έστειλε την Κρίσταλ Πάλας στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα την παραμονή στο «Σέλχαρστ Παρκ» του Φίλιπς, ο οποίος θα είναι τη νέα σεζόν ο γηραιότερος παίκτης στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, πριν από αυτόν, μόνο οι Τέντι Σέριγχαμ και Γκόρντον Στράχαν είχαν αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, έχοντας «πατήσει» τα 40.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ενθουσιασμένος, απόλαυσα την παραμονή μου εδώ στο τέλος της περυσινής σεζόν και πάντα ήλπιζα ότι θα έχω άλλη μια ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγάλη κατηγορία. Είναι απίστευτο για μένα, αλλά πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτό κι ελπίζω ότι θα μπορέσω να παίξω σπουδαίο ρόλο στη νέα σεζόν.

Όλος ο κόσμος, στον οποίο μίλησα, μου είπε να συνεχίσω για όσο υπάρχει η καλή αγωνιστική κατάσταση και η “πείνα” και σίγουρα έτσι έχει η κατάσταση με μένα» δήλωσε ο Φίλιπς, η τελευταία συμμετοχή του οποίου στη μεγάλη κατηγορία ήταν με την Μπέρμιγχαμ τη σεζόν 2010-11.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης