Η Παραγουάη είναι μεταξύ των επίσημων υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Μισέλ Πλατινί για την προεδρία της FIFA, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας με επιστολή που απέστειλε στην παγκόσμια συνομοσπονδία.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία της FIFA πρέπει να παρουσιάσουν έγγραφη υποστήριξη πέντε Εθνικών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών έως τις 26 Οκτωβρίου, τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Παραγουάης (APF) έχει την τιμή να προσφέρει επίσημα την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα του Μισέλ Πλατινί για πρόεδρος της FIFA,» δήλωσε η ομοσπονδία στην επιστολή που απευθύνεται στο γενικό γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βαλκ.

«Παρακαλούμε να στείλετε την υποψηφιότητα του Μισέλ Πλατινί στην εκλογική επιτροπή της FIFA για να εξετασθεί» αναφέρει ακόμη η επιστολή, που υπογράφεται από τον πρόεδρο της APF, Αλεχάντρο Ντομίνγκες και δημοσιεύεται στον ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Ο Πλατινί, πρόεδρος του κυβερνώντος σώματος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (UEFA), έχει αναδειχθεί πρωτοπόρος στον αγώνα για να αντικαταστήσει τον Σεπ Μπλάτερ ως επικεφαλής της FIFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νοτιοκορεάτης Τσουνγκ Μονγκ-Τζουν, ο πρώην αστέρας της Εθνικής Βραζιλίας Ζίκο και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Λιβερίας, Μούσα Μπίλιτι, έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι επίσης υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου, αν και ο Ζίκο έχει παραδεχθεί ότι μπορεί να δυσκολευτεί να βρει πέντε επίσημους υποστηρικτές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης