Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη στην Κύπρο είναι στον «αέρα», Η Ουκρανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υποστηρίζει πως η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί, ενώ οι Αμερικάνοι διαψεύδουν τα λεγόμενα του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ανατόλι Κονκόφ, δήλωσε στο κανάλι ICTV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι παίκτες της Ουκρανίας δεν θα ταξιδέψουν στην Κύπρο εξηγώντας πως σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα και με το εθνικό πρωτάθλημα μάλιστα να έχει διακοπεί, δεν γίνεται η Εθνική να αγωνίζεται κανονικά. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το εθνικό πρωτάθλημα, οπότε για τι ποδόσφαιρο μιλάμε; Αν δεν έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στο δικό μας έδαφος, γιατί να πάμε στην Κύπρο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την χώρα μας; Παίζουμε για τους ανθρώπους μας και για την χώρας μας. Η ομάδα μας δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο θα μείνει την Ουκρανία».

Από την πλευρά της, η ομοσπονδία των ΗΠΑ με ανάρτησή της στο Twitter τονίζει πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά: «Η ουκρανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ότι η ομάδα τους θα ταξιδέψει στην Κύπρο και ο αγώνας θα γίνει όπως είχε σχεδιαστεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης