Ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ είναι ο νέος προπονητής της Φέγενορντ, καθώς ο σύλλογος του Ρότερνταμ ανακοίνωσε την «αναβάθμιση» του 40χρονου από βοηθό του Φρεντ Ρούτεν σε πρώτο προπονητή της ομάδας με συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 χρόνων.

Ο Φαν Μπρόνκχορστ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στην πρώτη ομάδα για πέντε χρόνια (1993-1998), ενώ εκεί έκλεισε την καριέρα του (2007-2010).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχε μεσολαβήσει σπουδαία καριέρα στη Ρέιντζερς, την Αρσεναλ και την Μπαρτσελόνα και αντίστοιχα πρωταθλήματα Σκωτίας, Αγγλίας, Ισπανίας, ενώ κατέκτησε το τσάμπιονς λιγκ το 2006 με την ομάδα της Βαρκελόνης. Να σημειώσουμε πως η ήττα από την Τσβόλε με 3-0, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, στέρησε στη Φέγενορντ το εισιτήριο της απευθείας πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Φρεντ Ρούτεν, επρόκειτο να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, όμως τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, ανάγκασαν τους διοικούντες να επισπεύσουν την αποπομπή του και ν’ αναθέσουν την τεχνική ηγεσία στον φαν Μπρόνκχορστ.

«Η διοίκηση της Φέγενορντ αποφάσισε πως είναι καλύτερα να χωρίσουν τώρα οι δρόμοι με τον Φρεντ Ρούτεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, που επρόκειτο να αντικαταστήσει τον Ρούτεν τη νέα σεζόν, θα αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδα», όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ολλανδικής ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης