Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Πίτερ Κράουτς και Γκλεν Γουίλαν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ανακοίνωσε την Πέμπτη η Στόουκ.

Οι δύο παίκτες αποτελούν βασικές μονάδες των «πότερς», που βρίσκονται στη 10η θέση της κατάταξης της Πρέμιερ Λιγκ και γι’ αυτόν τον λόγο οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου έσπευσαν να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής των «πότερς», Μαρκ Χιούζ, δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: «Είχαμε αρχίσει τις συζητήσεις με τους δύο παίκτες εδώ και λίγο καιρό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που και οι δύο αποφάσισαν να παραμείνουν στον σύλλογο και να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είναι φανταστικοί επαγγελματίες, οι οποίοι είχαν προσφέρει πολλά στη Στόουκ πολύ πριν έρθω εγώ και συνεχίζουν να το κάνουν». Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Στόουκ, Τόνι Σκόουλς, δήλωσε: «Παίκτες όπως ο Γκλεν και ο Πίτερ είναι η ραχοκοκκαλιά της ομάδας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί μας για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης