Ο Αντρέι Ρούμπλεφ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το 2021 και το αποδεικνύει… με ρεκόρ! Ο Ρώσος χωρίς να «πατήσει γκάζι» επικράτησε του Εμίλ Ρουσουβουόρι με 2-0 σετ στο Dubai Duty Free Tennis Championships και με την επιτυχία του αυτή κατάφερε να «ισοφαρίσει» ένα ρεκόρ που κρατούσε έως σήμερα ο Άντι Μάρεϊ.

Ο 23χρονος ξεπέρασε το εμπόδιο του Φινλανδού φτάνοντας τις 21 σερί νίκες σε τουρνουά ATP 500, «πιάνοντας» τον Άντι Μάρεϊ, που κατείχε την δεύτερη θέση με σερί νικών σε παρόμοια τουρνουά, πίσω από τον «Βασιλιά» Φέντερερ, που μετρά 28 επιτυχίες σε ATP 500!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά είναι εκπληκτικό να καταφέρνω κάτι που έχει πετύχει ο Μάρεϊ! Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια. Κανείς δεν γνωρίζει εάν θα κερδίσω το επόμενο ματς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνω τα πάντα», ανέφερε ο Ρούμπλεφ, ο οποίος στη συνέχεια θ΄ αντιμετωπίσει έναν εκ των Φριτζ ή Μπασιλασβίλι.

«Σήμερα, έκανα το καλύτερο μου ματς στο Ντουμπάι. Κέρδισα έναν νεαρό αντίπαλο τρομερά ταλαντούχο και χαίρομαι που θα βρίσκομαι άλλη μία μέρα τουλάχιστονστο τουρνουά», πρόσθεσε ο Ρούμπλεφ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης