Τον επόμενο μήνα θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας αποφάσισε να ρισκάρει στο συγκεκριμένο θέμα της υγείας του, μετά την ήττα του στο εναρκτήριο ματς του τουρνουά masters της Σανγκάης.

Ο Ναδάλ, ο οποίος από το νούμερο 2 θα… πέσει στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα, ως αποτέλεσμα της ήττας του από τον Φελισιάνο Λόπες με 2-0 σετ, διαπιστώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κίνα ότι έχει πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας, κατάσταση που απαιτεί χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά ο 28χρονος αποφάσισε να αναβάλλει την εγχείρηση για τον επόμενο μήνα κι αφού θα έχει λάβει μέρος στους τελικούς του World Tour, που ξεκινούν στις 9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

«Πρέπει να κάνω την εγχείρηση, αφού μίλησα με το γιατρό στην Ισπανία», είπε μεταξύ άλλων ο «βασιλιάς» του αθλήματος στο χώμα και παραδέχθηκε: «Εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο όταν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Αν και τώρα βρίσκεται υπό έλεγχο, είναι προφανές ότι θα επιστρέψει.

Δεν θέλω να συμβεί αυτό, να ξαναβρεθώ σε παρόμοια κατάσταση εάν βρίσκομαι στην Αυστραλία, ή στο Ίντιαν Γουέλς ή στο Μαϊάμι ή, στο Ρολάν Γκαρός. Οπότε θα κάνω την επέμβαση πριν το τέλος του 2014».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης