Πρόωρα ολοκληρώνεται η σεζόν για τον Νταβίντ Γκοφέν.
Ο 27χρονος Βέλγος τενίστας, Nο 11 στην παγκόσμια κατάταξη, υπολόγιζε να προλάβει κάποια τουρνουά μέχρι το τέλος του 2018, ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αγκώνα δεν παρουσιάζει βελτίωση κι έτσι ανακοίνωσε ότι δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί σε άλλη διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένων και αυτών σε Τόκιο και Σανγκάη.
Ο τραυματισμός του προέκυψε στο τουρνουά του Σενζέν, κατά την διάρκεια του αγώνα για τον Β΄ γύρο με τον Άντι Μάρεϊ, και οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι πρόκειται για οστικό οίδημα.
«Πρέπει να αποσύρω την συμμετοχή μου από το Τόκιο και την Σανγκάη, λόγων των ενοχλήσεων που έχω στον αγκώνα μου. Ο πόνος εμφανίστηκε εδώ και λίγες εβδομάδες και τώρα έχει επιδεινωθεί. Χρειάζεται τουλάχιστον ένας μήνας για να αναρρώσω, οπότε με λύπη μου ανακοινώνω πως πρέπει να βάλω τέλος στη σεζόν» ανέφερε σε δήλωσή του ο Γκοφέν και πρόσθεσε:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα αγωνιστώ στα επόμενα τουρνουά. Θα πρέπει να απολογηθώ στους διοργανωτές και στους φιλάθλους, αλλά θα χρειαστώ ξεκούραση και θεραπεία».

Η χρονιά δεν πήγε καθόλου καλά για τον Βέλγο άσο, ο οποίος βρίσκεται πλέον εκτός «τοπ-10». Δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο και η καλύτερη εμφάνισή του ήταν αυτή στο Σινσινάτι, όπου έφτασε στα ημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης