Η γερμανική περιφέρεια της Ρηνανίας πρόκειται να φιλοξενήσει ένα τουρνουά τένις επίδειξης, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, από την 1η Μαΐου, καθώς η επαγγελματική σεζόν παραμένει κλειστή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το επαγγελματικό τένις σταμάτησε τον Μάρτιο, αφότου οι χώρες άρχισαν να κλείνουν τα σύνορα και επέβαλαν «λουκέτο» για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού. Όλα τα αθλητικά γεγονότα έχουν επί του παρόντος ανασταλεί τουλάχιστον έως τα μέσα Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Telegraph» αναφέρει ότι οι παίκτες στο «Tennis Point Exhibition Series» θα πρέπει να φορούν μάσκες όταν δεν είναι σε δράση και θα υπάρχουν μόνο τρία άτομα στο γήπεδο – οι δύο που θα συμμετέχουν στον αγώνα και ο διαιτητής, ο οποίος θα κάθεται στην καρέκλα.

Η διοργάνωση θα αφορά αγώνες 8 αθλητών, συνολικά 32 αναμετρήσεις σε 4 ημέρες σε κλειστό γήπεδο στην Ακαδημία Τένις που βρίσκεται κοντά στη μικρή πόλη Χερ-Γκρενσχάουζεν.

Κανένας από τους παίκτες που πρόκειται να συμμετάσχουν δεν κατατάσσεται αυτή τη στιγμή στους πρώτους 100. Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν, το Νο 143 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Χανφμαν και το 239, ο Ντάστιν Μπράουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το «Tennis Channel» ενώ τα σκορ θα μεταδίδονται για στοιχηματισμό μέσω της εταιρείας δεδομένων «Sportradar».

Το Μεγάλο Σάββατο, ο προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς, Πατρίκ Μουράτογλου, δήλωσε ότι η ακαδημία τένις που διαθέτει στη νότια Γαλλία θα φιλοξενήσει ένα τουρνουά πέντε εβδομάδων που θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα δώσει στους παίκτες την ευκαιρία να επιστρέψουν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης