Απογοητεύτηκαν οι Ιάπωνες φιλάθλους του τένις, καθώς το αγαπημένο «παιδί» τους, ο Κέι Νισικόρι, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το τουρνουά του Τόκιο.

Ο Ιάπωνας τενίστας, Νο 5 στον κόσμο, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 1ου σετ του αγώνα με τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα κι ενώ ήταν μπροστά 4-3 και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Έτσι, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης (έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο) που έπαιζε «εντός έδρας» τέθηκε εκτός τουρνουά στον 2ο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια απογοήτευση, αλλά έπρεπε να σταματήσω τον αγώνα. Πόνεσα ξαφνικά και με προβλημάτισε αυτό, γιατί δεν είχα νιώσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως το πρόβλημα βρίσκεται στον αριστερό γλουτό μου» δήλωσε ο Νισικόρι και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει στην παρούσα φάση το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Σαγκάη.

Εκτός τουρνουά βρέθηκε και ο Τσέχος Τόμας Μπέρντιχ, Νο 9 στον κόσμο, ο οποίος στον 1ο γύρο έχασε από τον Ζιλ Μίλερ από το Λουξεμβούργο με 6-7, 1-6, ο οποίος στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Μάρκο Παγδατή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης