«Τεράστια η συμβολή του Ντουράντ»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 21:07
«Τεράστια η συμβολή του Ντουράντ»

Η διοίκηση των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με επίσημη ανακοίνωση της εξέφρασε την απογοήτευσή της για την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσω για την προσφορά τόσο την ομάδα όσο και την πόλη.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κλέιτον Μπένετ, δήλωσε: «Η συμβολή του Κέβιν στην ομάδα μας αυτά τα εννέα χρόνια ήταν τεράστια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Βοήθησε τους Θάντερ να αναπτυχθούν και να πετύχουν με πολλούς τρόπους, ενώ αντίστοιχο αντίκτυπο είχε και στην τοπική κοινωνία μας. Τον ευχαριστούμε για την ηγεσία που επέδειξε, το παιχνίδι του και τον τρόπο που αντιπροσώπευσε την πόλη της Οκλαχόμα και ολόκληρη την πολιτεία της».

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός αντιπροέδρος και τζένεραλ μάνατζερ, Σαμ Πρέστι, δήλωσε: «Ο Κέβιν άφησε ανεξίτηλο σημάδι στον οργανισμό των Θάντερ και την πολιτεία της Οκλαχόμα ως ένας εκ των ιδρυτών της ομάδας. Δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια τι ακριβώς σήμαινε για την ίδρυση της ομάδας και την επιτυχία της. Είμαστε ξεκάθαρα απογοητευμένοι που επέλεξε να προχωρήσει, αλλά οι αξίες που βοήθησε να θεμελιωθούν μας οδηγούν να τον ευχαριστήσουμε για τους πολλούς απτούς και μη τρόπους που βοήθησε το πρόγραμμά μας».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 21:40