Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Δεν καταφέραμε τη Δευτέρα να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων ημερών, καθώς τόσο ο Πλατανιάς όσο και η Λανς δεν τα κατάφεραν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τουρ, αντίστοιχα, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά τους για την εκπλήρωση των στόχων τους.

Ας πάμε όμως στο στοιχηματικό «ψητό» της σημερινής ημέρας. Νέο κουπόνι ΟΠΑΠ κρατάτε στα χέρια σας και από αυτό έχουμε επιλέξει τέσσερα παιχνίδια υψηλού ρίσκου, που θα παιχθούν σε σύστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη β’ Γαλλίας και στο εξ αναβολής ντέρμπι ανάμεσα στην Μπρεστ και την Ανζέ η επιλογή μας είναι η ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα και έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα στη μάχη για την παραμονή τους, ωστόσο απόψε απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα με υψηλούς στόχους, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το «Χ» σε αυτήν την αναμέτρηση είναι αρκετά πιθανό, καθώς φρονούμε ότι οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μη χάσουν πρωτίστως και ως εκ τούτου το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Πιτέρμπορο, από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας.

Οι γηπεδούχοι διάγουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους και θέλουν το «τρίποντο» απόψε, προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τις θέσεις των πλέι οφ.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στην αντίπαλό τους, καθώς κι εκείνοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από την Κρόουλι. 

Μολονότι ο άσος δείχνει να έχει το προβάδισμα θα εμπιστευτούμε τα 2-3 γκολ σε αυτό το ματς, καθώς αν και οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν προσεκτικές στο μεταξύ τους παιχνίδι, έχουν τα φόντα να σκοράρουν. 

Παραμένουμε στο νησί και περνάμε στο παιχνίδι ανάμεσα στη Νιούπορτ Κάουντ και τη Φλίτγουντ Τάουν, από τη β’ κατηγορία της Αγγλίας.

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καθόλου καλό αγωνιστικό «φεγγάρι», έχοντας αρκετά αρνητικά αποτελέσματα αμφότερες το τελευταίο διάστημα.

Η ισοπαλία σε αυτό το ματς ότι έχει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί, καθώς οι δύο μονομάχοι φρονούμε ότι δεν θα πουν «όχι» στον βαθμό, υπό τον φόβο να υποστούν ακόμη μία ήττα.

Η σημερινή μας τετράδα κλείνει με ακόμη μία ισοπαλία, αυτή τη φορά εξ Αργεντινής. Πιο συγκεκριμένα στην εμβόλιμη 6η αγωνιστική του Τορνέο Φινάλ η Κολόν Σάντα Φε υποδέχεται την Γοδόι Κρουζ.

Οι δύο ομάδες είναι αρκετά φορμαρισμένες, με την γηπεδούχο να φιγουράρει στην πρώτη θέση και την αντίπαλό της να βρίσκεται στην τρίτη, με μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους. Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να καθίσει η μπίλια στη μέση.

ΣΥΣΤΗΜΑ

100. ΜΠΡΕΣΤ-ΑΝΖΕ Χ (2.95)
101. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 2-3 ΓΚΟΛ (1.80)
104. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ Χ (3.25)
108. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ Χ (2.90)

Σε σύστημα 3-4 (1.50 ευρώ η μία φορά)

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης